Dame Blanche Magnum® Chef’s Edition

04/06/2021

Geef een originele twist aan de ultieme klassieker met Magnum® Chef’s Edition. Combineer het ‘uitgeklede’ ijsje met Callebaut chocoladetopping en enkele verrassende elementen om je dessertmenu naar een hoger niveau te tillen, zonder je budget uit het oog te verliezen. Perfect voor gasten die graag een vertrouwd nagerecht willen, en toch op zoek zijn naar dat tikkeltje meer.

Dame Blanche met Magnum® en Callebaut chocolade

Ingrediënten

50 g opgeklopte room

 Callbaut zwarte chocoladesaus Callet

1 DU Magnum® Your Way Vanilla

20 g elements crumble chocolade

25 g macaron chocolade

15 g Didess Caramel Kletskop

 Atsina Cress

10 g Didess meringue

 Mona Lisa donkere breekchocolade

Bereiding

· Verdeel met een platte borstel twee lijnen Callebaut zwarte chocoladesaus Callet over het bord.

· Plaats in het midden van het bord de Elements chocoladecrumble en plaats de Magnum Your Way Vanilla hierop.

· Versier het geheel met een chocolademacaron, een karamel kletskop en een stukje Chocoladesponge Cake.

· Voeg de twee stukjes Callebaut donker chocolade Mona Lisa toe.

· Werk af wat Atsina Cress en breek de Didess Meringue over het dessert. 

More News

Gault&Millau Guide Launch 7 Nov. 2022 - Save the Date!

26/09/2022

Aan de ontbijttafel met chef Maarten Bouckaert van Restaurant Castor en bakker Dries Lietaert van bakkerij BAKK in Brugge

25/09/2022

In the picture: Vijf culinair gerecycleerde pastoriewoningen in Vlaanderen

23/09/2022