COUPE FRAISE Magnum® Chef’s Edition""

04/06/2021

Zet ook je dessertmenu in het teken van een nieuw seizoen. Magnum® Chef’s Edition maakt het je makkelijk met dit recept voor de Coupe Fraise. Een heerlijk samenspel van het ‘uitgeklede’ ijsje met aardbeien in verschillende gedaantes. Met dit nagerecht op de kaart kan je je marge gevoelig vergroten en je gasten keer op keer verrassen. 

Coupe Fraise met Magnum® en Callebaut chocolade

Ingrediënten

 Magnum Your way Vanilla

Elements Salsa Hibiscus-Framboos

15 g Elements Crumble Framboos Yoghurt

50 g opgeklopte room

25 g macaron framboos

15 g Didess Kletskop framboos

1 st Elements Spongecake framboos

 Mona Lise Donkere Breekchocolade

 Atsina Cress

10 g Didess meringue

Bereiding

· Versier het bord met de frambozensaus.

· Plaats de crumble in het midden van het bord en plaats de Magnum Your Way Vanilla hierop.

· Versier met de opgeslagen room.

· Voeg een macaron, een frambozen tuile, een klein stukje Raspberry Sponge Cake en 2 zwarte stukjes Callebaut Mona Lisa chocolade toe.

· Werk af met wat Atsina Cressen en breek de meringue over het dessert om crunch toe te voegen.

More News

Gault&Millau Guide Launch 7 Nov. 2022 - Save the Date!

26/09/2022

Aan de ontbijttafel met chef Maarten Bouckaert van Restaurant Castor en bakker Dries Lietaert van bakkerij BAKK in Brugge

25/09/2022

In the picture: Vijf culinair gerecycleerde pastoriewoningen in Vlaanderen

23/09/2022