CHEF21 en Gault&Millau organiseren een gratis webinar met 3 Belgische topchefs

20/05/2020

Webinar - Lessen uit de lockdown

De afgelopen weken zijn verschillende restaurants begonnen met Take Away om de lockdown te overbruggen. CHEF21 en Gault&Millau organiseren een gratis webinar met 3 Belgische topchefs. Ze delen hun verhalen en ervaringen met Take Away: hoe hebben zij het aangepakt? Wat werkt, wat werkt niet? En vooral, hoe zal het hun werkwijze beïnvloeden na de lockdown?

Registreer je nu gratis

Tim Boury - Boury

Werd verkozen tot ‘Gault&Millau chef van het jaar 2017’ en samen met zijn vrouw baat hij Boury Restaurant uit in Roeselare.

Filip Claeys - De Jonkman

Chef van het gastronomisch restaurant De Jonkman in Brugge en bezieler van de North Sea Chefs.

Willem Hiele - Willem Hiele

Deze chef van het gelijknamige restaurant in Koksijde werd verkozen tot ‘ontdekking van het jaar 2017’ en ‘Restaurant Philosophy van het jaar 2019’.

Dries Tack - Moderator

Dries Tack is Business Development Director bij Gault&Millau en zal optreden als moderator in deze webinar.

Registreer je nu gratis

More News

Aan de ontbijttafel met Chef Alexandre Ciriello van restaurant L’Horizon en bakker Vincent van “Le fils du Boulanger”

14/08/2022

In the picture: Genieten in Limburg van gezellige terrassen

08/08/2022

Aan de ontbijttafel met Chef Grégoire Gillard van restaurant Barge en Bakker Zied van Boulangerie Khobz in Elsene

07/08/2022