Award Winners 2022

21/01/2022

Gastheer van het Jaar: Jonas Kellens (Dim Dining- Antwerpen)



Italiaan van het Jaar: San Daniele (Brussel - Ganshoren)

Aziaat van het Jaar: Nonbe Daigaku (Brussel - Elsene)

Het mooiste terras: Le Cor de Chasse (Wéris)

Het mooiste restaurant design: Le Vieux Château (Flobecq)

Sommelier van het Jaar: Benjamin De Buck (Vrijmoed - Gent)

Dessert van het Jaar: Restaurant Ralf Berendsen (Lanaken)

Brasserie van het Jaar: Ciro’s (Antwerpen)

Gastro-bistro van het Jaar: DOOR73 (Gent)

Ambachtsman van het Jaar: Jan Nijs (Plein 25 - Elsegem)

Groentegerecht van het Jaar: Arabelle Meirlaen (Marchin)

Wijnkaart van het Jaar: Sans Cravate (Brugge)

Bierkaart van het Jaar: Taratata (Hasselt)

Prijs-Plezier Vlaanderen: ’t Pachthuis (Zottegem)

Prijs-Plezier Brussel: Chabrol

Prijs-Plezier Wallonië: CCnomie (Dinant - Falmignoul)

Ontdekking van het Jaar Vlaanderen: Klost’r (Vlijtingen)



Ontdekking van het Jaar Brussel: Savage

Ontdekking van het Jaar Wallonië: Racines (Floreffe)

More News

Gault&Millau presenteert de “Culinary Innovators” award winnaars van 2022

17/05/2022

Aan de ontbijttafel met chef Dimitri Marit van Maison Marit en David Laurent van Patisserie David Laurent

15/05/2022

Monin Mondays: Kaffabar Brussels

09/05/2022