4 juni 2018:
FOODFEST 2018 in Cadzand-Bad

17/03/2018

Sergio Herman aan het woord:


"Ik ben blij en trots om jullie de derde editie van FOODFEST Cadzand voor te stellen!
Na twee succesvolle eerdere edities heeft Inspired Events, de eventorganisatie onder leiding van Pure C’s Syrco Bakker, weer een schitterend programma samengesteld. Op maandag 4 juni zal FOODFEST 2018 plaatsvinden in en rond de Strandkerk te Cadzand-Bad. FOODFEST is een festival waar naast kunst, muziek en inspirerende speeches, vooral lekker eten en drinken centraal staat.
Dit jaar heeft Inspired Events ervoor gekozen om nóg meer het accent op onze mooie provincie Zeeland met zijn unieke topproducten te leggen. Zowel uit de ZEE als van het LAND is de rijkdom aan fantastische producten van onschatbare waarde en die trots willen we met u allemaal delen! Tijdens FOODFEST maakt u kennis met topkwaliteit uit de zee en van het land, met het allerbeste van Zeeland.

Nieuw dit jaar zijn de Heroes of Oud Sluis.
Syrco en ik hebben het plan opgevat om tijdens deze FOODFEST 2018 editie, een selectie van oud-collega’s uit te nodigen.
Samen met een aantal van die helden, die tegenwoordig hun sporen verdienen in Nederland en België én ver daarbuiten, gaan we aan de slag met de mooiste Zeeuwse producten. Ik kijk er heel hard naar uit om op 4 juni samen met die gasten aan de slag te gaan. Tijdens FOODFEST zullen zij allemaal hun eigen gerecht maken met de producten uit onze regio!Houd de Facebookpagina van FOODFEST goed in de gaten voor het laatste nieuws. De ticketverkoop is reeds gestart, wees er snel bij want er is een beperkte capaciteit. Tickets kunt u hier bestellen.

Tot ziens op 4 juni tijdens FOODFEST 2018 en hopelijk zien we elkaar in en rond de Strandkerk te Cadzand-Bad!"

More News

Gault&Millau Guide Launch 7 Nov. 2022 - Save the Date!

26/09/2022

Aan de ontbijttafel met chef Maarten Bouckaert van Restaurant Castor en bakker Dries Lietaert van bakkerij BAKK in Brugge

25/09/2022

In the picture: Vijf culinair gerecycleerde pastoriewoningen in Vlaanderen

23/09/2022