07/06, 15h:
Gault&Millau Webinar 'Lessons and Comeback From the Lockdown

Jun 4, 2021

Gault&Millau Webinar “Learnings and Comeback from the Lockdown”

">Via deze link kan u het webinar herbekijken

 Op maandag 7 juni omstreeks 15u organiseert Gault&Millau een inspirerend webinar met als thema “Learnings and Comeback from the Lockdown”. Top chefs Peppe Giacomazza (Restaurant La Botte en Peppe’s), Sang-Hoon Degeimbre (Restaurant L’air du Temps en San) en Thijs Vervloet (Restaurant Colette en Bistro De Vijvers) zullen samen met Geert Bruggeman (lector Artesis-Plantijn Hogeschool & advisor/coach kwaliteit en voedselveiligheid) debatteren rond enkele pertinente topics die de toekomst van ons horecalandschap zullen tekenen. Virginie Claes verzorgt samen met C.E.O. Marc Declerck de moderatie van het gesprek. 

Net voor de heropening van de restaurants wilt de restaurantgids nog een (hopelijk laatste) keer terugblikken op de moeilijke periode die achter ons ligt, en vooral vooruitblikken naar de toekomst.

Het webinar is volledig gratis en we heten u graag welkom. Graag tot dan!

Team Gault&Millau

Praktisch

· Datum: maandag 7 juni

· Start: 15:00 stipt

· Duurtijd: +- 60 min. 

More News

Gault&Millau chef Jo presenteert: Marokkaanse couscous met coquilles. Powered by Samsung

Mar 21, 2024

Topchef Tim Boury en JARR ontwikkelen samen een sprankelende kombucha

Mar 17, 2024

Gault&Millau chef Francesca presenteert: gezonde witte koolsalade. Powered by Samsung

Mar 7, 2024