Didier Smeets

Terwijl we dit schrijven worden de nieuwe faciliteiten van Didier Smeets in gebruik genomen, waardoor hij zijn activiteiten verder kan ontwikkelen. Het museum dat hij in Berneau creëerde krijgt er een meer comfortabele ruimte bij, een proeflokaal gewijd aan chocolade en een klaslokaal waarin voortaan opleidingen worden gegeven in de beste omstandigheden. Het ‘bean-to-bar’ principe van deze chocolatier breidt intussen verder uit en momenteel vertrekt hij voor zijn chocolades van negen verschillende origines. Werken met Peruaanse chocolade ligt Didier Smeets na aan het hart, zowel omwille van de sociale impact (jongeren kunnen daardoor naar de universiteit gaan) als de volle en fruitige smaak van deze chocolade met accenten van hout en rood fruit. Naar aanleiding van het tienjarig bestaan van zijn zaak lanceerde hij een tablet van melkchocolade uit Colombia zonder lactose, waarbij het melkachtige karakter van deze chocolade in combinatie met kokosmelk ervoor zorgt dat personen die lactose-intolerant zijn deze chocolade toch kunnen eten.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 09:00-18:00
Wednesday 09:00-18:00
Thursday 09:00-18:00
Friday 09:00-18:00
Saturday 09:00-18:00
Sunday 10:00-17:00

Our partners

Also recommended Chocolatiers

Bernard Schonmacker Artisan Chocolatier

Darcis

Chez Blanche