Concept Chocolate

Het markante van deze chocolatier is dat Maxime Pliester vrijwel uitsluitend gepersonaliseerde chocolade maakt en zich op het toerisme richt. De winkel annex atelier zijn daar speciaal voor ingericht en groepen nemen regelmatig deel aan workshops om de verschillende aspecten van het chocolademaken te ontdekken: de ingrediënten, oorsprong, cacaoteelt, diverse producten, enz. Deelnemers kunnen zelfs meewerken in het atelier om ervaring op te doen en hun creativiteit te tonen. Naast de creatie van gepersonaliseerde chocolades stellen de chocolatier en zijn team een breed gamma producten voor met daarin uitstekende ‘grand cru’ chocoladerepen, diverse pralines waaronder bonbons met gezouten boterkaramel en kastanje of met praliné en pinda. Voor het huisgemaakt ijs moet je naar tearoom Jalou naast het atelier. 

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 10:00-18:00
Wednesday 10:00-18:00
Thursday 10:00-18:00
Friday 10:00-18:00
Saturday 10:00-18:00
Sunday Closed

Features

Our partners

Similar Chocolatiers

Xocolate

Van Dender

Centho