Centho

Uit het zeer internationaal geïnspireerde assortiment aan pralines leest en proeft men de liefde van Geert Decoster voor origine chocolade uit zowat alle windstreken. Veel van zijn pralines hebben een ganache als basis om de chocolade een zacht strelend smaakplatform te geven. Van chocolade uit Madagaskar die door zijn typische onderscheidende eigenheid niet mag en kan ontbreken, tot chocolade van eilanden uit de Grote Oceaan zoals Vanuatu die het smaakpalet van zelfs doorwinterde proevers zal beroeren. Als chocolatier volgt hij op de voet nieuwe en trendy smaakcombinaties wat resulteert in fijne combinaties zoals bijvoorbeeld de Ume, een praline op basis van chocolade uit Vietnam met een laagje van Japanse blauwe pruim – vandaar de naam - op een bodem van pecannotenpraliné.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 08:30-12:30 — 13:30-18:30
Wednesday 08:30-12:30 — 13:30-18:30
Thursday 08:30-12:30 — 13:30-18:30
Friday 08:30-12:30 — 13:30-18:30
Saturday 09:00-18:00 — Closed
Sunday Closed

Our partners

Also recommended Chocolatiers

Mi Joya

The Cacao Tree

Aubrion Chocolates