Bernard Schobbens

Ook vandaag voert Bernard Schobbens het vak van chocolatier uit zoals we dat van hem gewend zijn. Als rasechte ambachtsman werkt hij vrijwel helemaal alleen en streeft hij ernaar om zijn chocolade rechtstreeks aan zijn klanten te verkopen in zijn kleine winkel die aan het atelier grenst. Voor zijn productie vertrekt hij elke ochtend van natuurlijke ingrediënten van topkwaliteit. Bernard Schobbens’ pralines zijn vol van smaak en op basis van Cubaanse cacao met opmerkelijk intense en houtachtige tonen. Omgevormd tot chocolade proeven we een fraai evenwicht tussen bittere en ronde smaken met een heerlijk accent van rood fruit. Dit jaar breidde het assortiment uit met een praline waarvan de ganache gearomatiseerd wordt met lavendel, wat voor een evenwichtige florale toets zorgt die volledig aansluit bij het gamma en het motto van deze chocolatier: ‘Natuurlijk naturel’.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 12:00-18:30
Thursday 12:00-18:30
Friday 12:00-18:30
Saturday 10:00-18:00
Sunday 10:00-13:00

Awards

  • Chocolatier of the Year 2022

Our partners

Also recommended Chocolatiers

Lio

Demeestere

Zuut