Sapor
1320

Sapor, wat in het Latijns smaak betekent, vinden we op de twaalfde verdieping van de Living Tomorrow Innovatiecampus met panorama over Brussel. Aan het fornuis staat Marc Clement die zijn voorkeur voor groenten knap vormgeeft in combinaties met vis en vlees en in een volwaardig groentemenu. Gravlax met fijne beet combineert hij verrassend met pompoenmousse die pleziert door zijn lange finale. Enkele croutons zorgen voor fijne beet. Cheesecake inspireert hem tot een paar afgeleide versies waaronder gepresenteerd als ijs met daarbij geroosterde ananas die voor een evenwichtig zuurzoet evenwicht zorgt. Sapor heeft zijn eerste koksmuts smaakvol beet.

Opening hours

Monday 12:00-14:00 — 18:00-20:30
Tuesday 12:00-14:00 — 18:00-20:30
Wednesday 12:00-14:00 — 18:00-20:30
Thursday 12:00-14:00 — 18:00-20:30
Friday 12:00-14:00 — 18:00-20:30
Saturday Closed
Sunday Closed

Team

Marc Clement Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

Lammekeshoeve

13,520

Restaurant 52

1320

Les Dames Tartine

1320