L'Air de Rien
15,520

In een oude boerderij die met zorg gerenoveerd werd, onderscheidt Stéphane Diffels zich zowel door zijn discretie als door zijn vernieuwende culinaire filosofie. Sinds enkele jaren geeft deze autodidactische chef als een beeldhouwer vorm aan zijn project: na een nieuw gebouw met een keuken waarin uitsluitend bereidingen met de barbecue gemaakt worden, werkte hij vervolgens aan een moestuin die evolueert met de seizoenen. En sinds kort is daar een aangenaam terras aan toegevoegd, met zicht op de natuur en de moestuin waar de chef zijn verse groenen en kruiden haalt. In de keuken kan Chef Diffels rekenen op zijn trouwe rechterhand Bertrand Stiennon om zijn creativiteit de vrije loop te laten, met als enige doel lokale, seizoensgebonden producten te laten schitteren in gerechten met complexe, contrasterende smaken. Vanaf het begin van de maaltijd bereiden de voorgerechten de smaakpapillen voor op een onvergetelijke culinaire reis. Zoals de naam van het menu al aangeeft, laat "Larguer les amarres" ("De zeilen bijzetten"), u meevoeren langs gebalanceerde gerechten zoals de terre et mer van mosselen, bonen en spek bereid in een flambadou, of de kreeftenstaart geglaceerd met een reductie van de karkassen en tomaten met het vlees van de scharen. De vriendelijkheid van het personeel en een uitgekiende selectie wijnen en bieren maken deze unieke culinaire ervaring compleet. Een must voor liefhebbers van de verfijnde keuken.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed — 19:00-21:00
Wednesday Closed — 19:00-21:00
Thursday 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Friday 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Saturday Closed — 19:00-21:00
Sunday Closed

Team

Stéphane Diffels Chef, Owner

Our partners

Also recommended Restaurants

Didier Galet

1520

La Villa des Bégards

15,520

Lafarques

15,520