La Ferme de Bonne Maman
1220

Deze voormalige familieboerderij werd charmant gerenoveerd en verwelkomde onlangs chef Jean-Philippe Watteyne. De bedoeling is een creatieve kookstijl brengen met hoofdzakelijk lokale producten die een aanvulling zijn op de brasseriekaart. We genoten van enkele eenvoudige gerechten die niettemin reeds zijn persoonlijke toets droegen, waaronder een escabeche van makreel met een variatie op uien en een forse moot kabeljauw met gekaramelliseerd witloof. Maar wie kon er weerstaan aan zijn signatuurgerecht? Mosselen met Duvel Tripel Hop Citra die heel verrassend en heerlijk friszuur smaakten.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed — 18:00-22:00
Wednesday 12:00-14:30 — 18:00-21:30
Thursday 12:00-14:30 — 18:00-21:30
Friday 12:00-14:30 — 18:00-21:30
Saturday 12:00-14:30 — 18:00-21:30
Sunday 12:00-14:30 — 18:00-21:30

Our partners

Also recommended Restaurants

La Brasserie d’Eole

1220

Le Coq Wallon

1220

La Cour des Dames

1220