Les coudes sur la table
1320

Niet ver van Luik staat deze zaak bekend om zijn comfortfood en kwaliteitsvolle streekproducten van hier en elders. We starten het feest met twee klassiekers uit de bistronomie: groene linzen uit Le Puy, saucisse de Morteau AOP en mosterdroom, gevolgd door toast met Brusselse champignons die gekweekt worden in de kelders van het slachthuis van Kuregem met savooikool en een streepje Cantabrische ansjovis. Daarna kiezen we voor de dagschotel: een bereiding van kokkels en orecchiette met een verrassende salade van witloof met in soja gemarineerde druiven.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed — 19:00-22:30
Wednesday 12:00-14:30 — 19:00-22:30
Thursday 12:00-14:30 — 19:00-22:30
Friday 12:00-14:30 — 19:00-22:30
Saturday Closed
Sunday Closed

Our partners

Also recommended Restaurants

Le Cabochon

1320

La Table Toquée

13,520

La Cantinetta

13,520