Colonel Louise
13,520

Al bij het binnenkomen kan je niet naast de ruime keuze vlees kijken uit verschillende regio's: rubia gallega, txogitxu, Simmenthal en vlees uit Frankrijk worden allemaal met de grootste zorg bereid in de Josperoven. Naast deze klassiekers zijn er uitzonderlijke vleessoorten zoals black angus, Blackmore Wagyu en Kobe rundvlees. Goed uitgewerkte brasseriegerechten vervolledigen het aanbod: ceviche van zeebaars in Tahitiaanse stijl met een vleugje vanille en limoen, of perfect gegaard ei met blokjes foie gras, eekhoorntjesbrood en gebroken hazelnoten.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 12:00-14:00 — 19:00-22:00
Wednesday 12:00-14:00 — 19:00-22:00
Thursday 12:00-14:00 — 19:00-22:00
Friday 12:00-14:00 — 19:00-22:00
Saturday 12:30-14:00 — 19:00-22:00
Sunday Closed

Team

Anaïs Droeven Owner
Benoit Vano Owner

Our partners

Also recommended Restaurants

Nénu

1320

Tero

1320

Dolce Amaro

1320