Herbert Robbrecht
14,520

In het Waasland en ver buiten die regio geldt Herbert Robbrecht als een van de meest standvastige chefs die diverse culinaire evoluties in zijn keuken integreerde. In een carrière die inmiddels meer dan veertig jaar omspant, toont de klassiek geschoolde chef zijn kunnen en vermogen om een keuken vorm te geven die mee met de tijd is en aan nieuwe behoeften en smaakverwachtingen voldoet. Gebakken Schotse coquilles combineert hij harmonieus met vlees van gemarineerde koningsdorade terwijl een panna cotta van dashi en gerookte paling samen met wasabi en kruidig slaatje voor een passend eigentijds Japans accent zorgt.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 12:30-14:00 — 19:00-21:00
Wednesday 12:30-14:00 — 19:00-21:00
Thursday Closed
Friday 12:30-14:00 — 19:00-21:00
Saturday Closed — 19:00-21:00
Sunday 12:30-14:00 — Closed

Team

Herbert Robbrecht Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

Tafeltje Rond

1420

Wilford T

14,520

De Ceder

14,520