Award Winners 2022

Jan 21, 2022

Gastheer van het Jaar: Jonas Kellens (Dim Dining- Antwerpen)



Italiaan van het Jaar: San Daniele (Brussel - Ganshoren)

Aziaat van het Jaar: Nonbe Daigaku (Brussel - Elsene)

Het mooiste terras: Le Cor de Chasse (Wéris)

Het mooiste restaurant design: Le Vieux Château (Flobecq)

Sommelier van het Jaar: Benjamin De Buck (Vrijmoed - Gent)

Dessert van het Jaar: Restaurant Ralf Berendsen (Lanaken)

Brasserie van het Jaar: Ciro’s (Antwerpen)

Gastro-bistro van het Jaar: DOOR73 (Gent)

Ambachtsman van het Jaar: Jan Nijs (Plein 25 - Elsegem)

Groentegerecht van het Jaar: Arabelle Meirlaen (Marchin)

Wijnkaart van het Jaar: Sans Cravate (Brugge)

Bierkaart van het Jaar: Taratata (Hasselt)

Prijs-Plezier Vlaanderen: ’t Pachthuis (Zottegem)

Prijs-Plezier Brussel: Chabrol

Prijs-Plezier Wallonië: CCnomie (Dinant - Falmignoul)

Ontdekking van het Jaar Vlaanderen: Klost’r (Vlijtingen)



Ontdekking van het Jaar Brussel: Savage

Ontdekking van het Jaar Wallonië: Racines (Floreffe)

More News

Partnernews: Voorschot bij online reserveringen: een no-go of noodzakelijk kwaad?

Apr 2, 2024

Gault&Millau chef Jo presenteert: Marokkaanse couscous met coquilles. Powered by Samsung

Mar 21, 2024

Topchef Tim Boury en JARR ontwikkelen samen een sprankelende kombucha

Mar 17, 2024