Gastheer van het Jaar: Jonas Kellens (Dim Dining- Antwerpen)
Italiaan van het Jaar: San Daniele (Brussel - Ganshoren)
Aziaat van het Jaar: Nonbe Daigaku (Brussel - Elsene)
Het mooiste terras: Le Cor de Chasse (Wéris)
Het mooiste restaurant design: Le Vieux Château (Flobecq)
Sommelier van het Jaar: Benjamin De Buck (Vrijmoed - Gent)
Dessert van het Jaar: Restaurant Ralf Berendsen (Lanaken)
Brasserie van het Jaar: Ciro’s (Antwerpen)
Gastro-bistro van het Jaar: DOOR73 (Gent)
Ambachtsman van het Jaar: Jan Nijs (Plein 25 - Elsegem)
Groentegerecht van het Jaar: Arabelle Meirlaen (Marchin)
Wijnkaart van het Jaar: Sans Cravate (Brugge)
Bierkaart van het Jaar: Taratata (Hasselt)
Prijs-Plezier Vlaanderen: ’t Pachthuis (Zottegem)
Prijs-Plezier Brussel: Chabrol
Prijs-Plezier Wallonië: CCnomie (Dinant - Falmignoul)
Ontdekking van het Jaar Vlaanderen: Klost’r (Vlijtingen)
Ontdekking van het Jaar Brussel: Savage
Ontdekking van het Jaar Wallonië: Racines (Floreffe)