Chefs Revolution met Jordi Roca als headliner in Zwolle

Feb 7, 2018

Voor de vierde editie van hun culinair avant-garde festival (9 en 10 september) hebben Thérèse en Jonnie Boer weer internationale toppers uitgenodigd.

Zo zullen onder meer Jordi Roca van El Celler de Can Roca (Gerona), Paul Pairet van Ultraviolet (Shanghai) en Mitsuharu Tsumura van Maido (Lima) kookdemo’s geven in en rondom hun restaurant De Librije.

Verder zijn er ludieke kookwedstrijden, wijnworkshops en traditiegetrouw trekt ook de BOERenmarkt XL veel geïnteresseerden. Op die plek ontdekken bezoekers de voeding en wijnleveranciers van De Librije.

De kaartverkoop voor de kookdemo’s zijn pas van start gegaan en te bestellen via www.chefsrevolution.com. Vroege vogels betalen tot en met maart € 50 per dag en € 85 voor beide dagen. Daarna kost de toegang € 55 en € 95 voor respectievelijk één of beide dagen. De BOERenmarkt XL is gratis toegankelijk.

http://www.chefsrevolution.com

More News

Gault&Millau chef Jo presenteert: Marokkaanse couscous met coquilles. Powered by Samsung

Mar 21, 2024

Topchef Tim Boury en JARR ontwikkelen samen een sprankelende kombucha

Mar 17, 2024

Gault&Millau chef Francesca presenteert: gezonde witte koolsalade. Powered by Samsung

Mar 7, 2024